Álmennyezeti infrapanel, mint a dizájnelem

Az infrapanelek korunk egyik legnépszerűbb fűtéstechnikája. Az mellett, hogy energiatakarékos, még lakásunk díszeként is felhasználhatjuk.

Infrapenel álmennyezetbe könnyen integrálható. Az infrapaneles fűtés nem igényel külön vezetékek kialakítását, elég, ha elektromos árammal rendelkezünk az adott helyiségben. Az infrapaneleket beszerezhetjük fém, fa és alumínium keretekkel is. Amennyiben el szeretnénk rejteni a fűtésmódszerűnket, az infrapanellel ez is könnyen megoldható, átintegrálhatjuk tükörbe vagy képbe. Így rögtön kapunk egy dizájnelemet is a lakásunkba. Az infrapanelek jó megoldásnak bizonyulnak pl. egy fürdőszoba esetén ahol nincs hely más fűtésmódszerek alkalmazásra. Az infrapanel infrasugarakkal melegít. A hagyományos fűtésnél a meleg felfelé száll, az infrapaleknél a körülötte lévő tárgyak átveszik a hőt és tovább sugározzák. Használata által, nem száll a por így allergiás tünetekkel rendelkezők is nyugodtan használhatják. Az infrapanel használata mellett a hősugarak átjárják a testünket, így serkentve a vérkeringésünket.

Az infrasugarak jótékony hatással vannak a szervezetünkre. Ugye emlékszik még az infralámpára? Az infrapanel ugyanazon az elven működik. Az inrapanelek használata mellett a fűtésszámlánk nagyban lecsökkenhet. A fogyasztását viszont nem könnyű kiszámolni, mivel minden embernek más a hőigénye, a lakások is eltérnek pl. nagyságban, szigetelésben. Erre vannak a szakembereink, akik segítséget nyújtanak, és egy erre fejlesztett programmal kiszámolják az Ön számára ideális panel mennyiséget és azok fogyasztását. A www.infrapanel.eu weboldalon további információkat olvashat a termékinkről, vagy hívja az ügyfélszolgálatot a +36-30/879-4403 telefonszámon.